Şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Giurgiu

Şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Giurgiu

Joi, 25 iulie 2013, începând cu ora 14,00, consilierii locali ai municipiului Giurgiu se vor întruni în sala de şedinţe a Consiliului Local, pentru a dezbate şi aproba cele 25 de proiecte de hotărâri aferente lunii iulie.
Proiectele de hotărâri aflate pe ordinea de zi vizează, printre altele, acordarea avizului de principiu pentru întocmirea studiului de oportunitate şi caietului de sarcini pentru desfăşurarea procedurii de concesionare prin licitaţie publică a unor terenuri, acordarea unor sprijine financiare Asociaţiei Club Sportiv Municipal Dunărea Giurgiu, Şcolii Generale nr. 10 şi Asociaţiei „The Rotary Women Club” Giurgiu, prelungirea prin acte adiţionale, până la 31.12.2013, a contractelor privind delegarea serviciului de specialitate pentru gestionarea câinilor fără stăpân, serviciului de întreţinere şi administrare a mobilierului stradal, marcajelor rutiere, parcărilor şi fondului locativ, precum şi serviciului de iluminat public, încheiate cu S.C. Giurgiu Servicii Locale S.A., prelungirea duratei de folosinţă gratuită a două apartamente pentru tinerii postinstituţionalizaţi, modificarea organigramei şi statului de funcţii ale Aparatului de Specialitate al Primarului, Direcţiei de Asistenţă Socială, Direcţiei de Impozite şi Taxe şi Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor, pentru respectarea prevederilor OUG nr. 77/2013 pentru stabilirea unor măsuri privind asigurarea funcţionalităţii administraţiei publice locale, a numărului de posturi şi reducerea cheltuielilor la instituţiile şi autorităţile publice din subordinea, sub autoritatea sau în coordonarea Guvernului ori a ministerelor.
Ordinea de zi a şedinţei cuprinde şi rapoartele de activitate ale S.C. Giurgiu Servicii Locale S.A. în perioada februarie-iunie 2013 privind serviciului de iluminat public, serviciului de întreţinere şi administrare a mobilierului stradal, marcajelor rutiere, parcărilor şi fondului locativ, respectiv serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân.

Ultima modificare: 23.07.2013 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Poliţia Locală – intervenţii la sfârşit de săptămână

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.